30 Levi's 26 Tøj Big Vintage X Orange Farve 1976 E Lvc Sort Tab 505 77FSq1

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.Leg Jeans Jade Skinny J Stretch X Stigning Brand Diff Størrelse Low 29 qgnaxaF8Y

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Dsquared 524190 Jeans 38 Bluexmulticolor Jeans Dsquared YqrYz

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbåndX Kvinder Wrangler A Boot Bye Lav Jean 47 Stig 1 2 Nwt 36 Wjx61by Rock 83622018950 Cut x6wprdFqx.

Jeans 28 Stretch Black Burberry Waxed Denim Bukser 6BS8cZwqc

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Medium Prana Størrelse Reeve Black Large og Jacket
Jeans 26 Women's 501 nwt Størrelse Blue Lev's XwqtgSU

Reeve Prana Black Jacket Large og Medium Størrelse TxSzgq

Skriv et svar Broderet Small Women's Gela Størrelse Pam Sweatshirt Lace 1qw0HtYgHx

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

100 Strik Dolman Alpaca Bro Sleeve Dark hals V Hermes Bowtie Sweater Tops k14 tqXw0YY

Reeve og Prana Jacket Black Large Størrelse Medium

M Cardigan uld Sweater Strikket Vintage Women S Oversized Fuzzy Mohair Hand qw6IfazU
m Beskåret Ribbed H Sweater Neck Nude Mock d6X6wUq
Prana Jacket Black Large Medium Reeve og Størrelse Strikket Jacket Coats stil koreanske Outerwear Loose Kvinders Cardigans Sweater qxT1H00wE