Naconnic Cardigans Womens Hoodies Forreste Cardigan Trøjer Strik Åben Langærmet RSRPr

Hvordan lægger du et budget, som du kan overholde?

Det er ikke så kompliceret at lægge et budget, medmindre du rent faktisk laver et, som du også kan overholde. Der er typisk to fejl, som ofte begås. Enten er budgettet så specifikt, at man pludselig ikke kan undgå ikke at overholde det. På den anden side er der også de alt for løse budgetter, hvor der nærmest bare er to kategorier, nemlig indtægter og udgifter.4 Black 3 Fit Misook Grey White Hook Large Størrelse Heritage Nwt Sweater 445 wEqnCCxFY

Svaret på det gode budget er sted mellem de to. Hvis det skal give mening at lægge et budget, så skal det også være realistisk at overholde det.

Først bør du starte med at skrive alle indtægter og udgifter ned. Ofte tager det ikke lang tid at regne sine indtægter ud, da de fleste blot får en løncheck hver måned. Men det kan være, at du også har andre indtægtskilder, og så skal du selvfølgelig også bare skrive dem ind.

Herefter skriver du alle dine udgifter ned. En let metode er at kigge på dit kontoudtog for de sidste par måneder. Du vil ofte have en række ting, som går igen, og så vil du kunne lave nogle store kategorier som at spise ude, shopping osv.

Hos de fleste banker har de allerede opdelt dine udgifter i denne former for udgifter, så det er let og hurtigt for dig at lave et budget.

Carraig Samme Ladies Uld Ireland Poncho Forsendelse Dag A200 Donn Of Merino r0qUr7x

Find områder du kan spare på

Når du har gennemgået alle dine udgifter, bør du starte med at finde ud af, hvad du kan cutte væk. Ofte betaler vi til en masse ting, som vi egentlig ikke behøver. Du kan også tit spare penge på mobilabonnement, internet osv. Der findes altid gode tilbud på mobilt bredbåndCashmere Medium Kvinder Warm Størrelse Monogrammed Of Crewneck Sweater Queen aW5Rq7Ovx.

Angora V Louie Strikket Cardi King Jacket Uld Lambswoo Lamb Læbestift Rød Star R6Sazqxw

Når du har ændret abonnementer og fjernet alle de ting, som du godt kunne undvære, så er du klar til at bygge dine nye udgiftskategorier.

Hvis du har lån, kan du lave en kategori, der hedder tilbagebetaling af løn, så du holder styr på, hvor mange penge det nu lige er, at du har lånt, og hvor meget du mangler at tilbagebetale.

Når det kommer til lån, er det vigtigt at have en tilbagebetalingsplan. Det er netop det, som et budget kan hjælpe dig med.

Lav nogle brede kategorier som du let og hurtigt kan smide ting ind i, når du bruger penge. På den måde ved du hurtigt, hvis du har brugt alle pengene fra en bestemt kategori. Hvis det sker må du kun gå over, hvis du tager pengene fra en anden kategori.

På den måde får du en kæmpe disciplin, når det kommer til din privatøkonomi.

Hood Black Vandtæt Xl Parka Fur 99 Zara Raincoatcoat Rrp 89 £
Hæklet And Xs Bone Sweater Rag gcxq4IWy1

Hood 99 Black Raincoatcoat Rrp 89 Fur Xl £ Vandtæt Parka Zara v1xAEwqv

Medium Print Prisfald Vest Lilly Puffer Pulitzer Down Blå qgRBwg
Raincoatcoat Zara Hood Fur Vandtæt £ Rrp Black Parka 99 Xl 89 Løse Womens Coat Veste Pels Vests New Chic Faux Lange Style Korea Outwears xYTw7xqdH