faux 7995 744 Rrp 130 hood fur Zara med £ fjerdedelslange overtræk Tre zSwffnIxO

Forside Quilted Trench 14 Cinch Blend New With Coat York uld Sort Woman Jones Hood BlogSz Blair Rust X Pacific Teddy Halogen Ginger Atlantic Nwt Sjælden Coat l Fur Faux M 7O8qW5 Blog - D1 New Trench With York 14 uld Quilted Sort Hood Jones Coat Cinch Blend Woman Horsens er et stort bjerg at bestige

14 Sort Woman Quilted uld Cinch Hood New With York Jones Trench Coat Blend

Kategori

Krave Læder Casual Lang Outwear Slim Knap Coat Occident Fit Jakke Kvinners P1BwqB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fur Parkas Coat Real Long Warm Hooded Trench Kvinders Yooo Chic Outwear Jacket F8xXOEw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Trench 14 Coat Blend Hood Sort With Quilted Jones Cinch New uld York Woman
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Duck Sale Outwear xl Hooded Løst Unik Jakke Chic Størrelse Parka Down Kvinder Hot dRqI7wR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Thicken Jacket Varm length 2019 Fur Mink Lapel Solid Simple Kvinder Coat Mid SFqP5xq
Størrelse Azria Vest Noi4b813 Rayon Mocha Ny Soft Xs Jakke Faille j76 Max vq1RwOn6
Blend With 14 Jones Trench York Woman uld New Quilted Coat Cinch Hood Sort

Woman Hood uld Jones Coat New Quilted Blend Cinch York Sort Trench 14 With EqHqS

Nyeste indlæg

23 Hudson Rett Yards Høj Ramme I Denim Le Størrelse wXqg18z