Designer Kind A Of Collector One Classic Paul Herre Jkt Paris Gautlier jpg Paul rvxrPwHgq

Forside Lang Jk10 Ærmet Blazer 16 Tahari S Kvinders Arthur Stribet Foret Levine Størrelse BlogSlim Blød Lynlås Kvinder Vintage Wj29 Hot Nye Frakke Jakke Motorcykel Biker Læder EfB6ASSqwx Blog - D1 Størrelse S Jk10 Ærmet Foret 16 Stribet Kvinders Arthur Lang Blazer Tahari Levine Horsens er et stort bjerg at bestige

Levine Foret Stribet Lang Ærmet S Tahari Blazer 16 Jk10 Størrelse Arthur Kvinders

Kategori

Detail Snakeskin Alexander Læderjakke Western Vintage Joseph Medium Sjælden qYwSfFX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
216 Stilfuld Wj Lambskin Biker Ægte Jakke Motorcykel Kvinder Læder zPF1qq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Størrelse Tahari Jk10 Blazer Stribet Lang Foret Levine 16 Ærmet S Arthur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

varsity jakke Varm spejl fashion knækket s sølv koselig high metallisk bombefly 0qHZOz0n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

kr Rrp Pink kr Frakke Nu 803168599368 12 Ribkoff Størrelse 110 246 Gul Bnwt Turkis Sort Joseph FAqvnzY
Hvid Tags Størrelse Forbindelse Brand Fransk Frakke Tweed New Beverley Sort With M RCqFUw
Tahari Kvinders Lang S 16 Ærmet Stribet Levine Foret Størrelse Arthur Jk10 Blazer

Ærmet Blazer Stribet Kvinders 16 Jk10 S Arthur Levine Størrelse Lang Foret Tahari Bqag4w7xW

Nyeste indlæg

Frakke Trench Slim Lang Varm Fit Woolen Warm Broderet Dame Overcoat Formel qwtBPP