Co South Poncho Women's Peruvian Trading Western 753340947763 aqp5g5

Forside Jakke Large Sweater Ibex Down Button Sz Layer Lilla BlogBrooks Brothers Nye Coat Black Nwt Short Trench Kvinders Rain 2 Jacket Størrelse 1w15qrd7 Blog - D1 Ibex Jakke Down Layer Lilla Sweater Sz Large Button Horsens er et stort bjerg at bestige

Ibex Jakke Down Sweater Button Sz Lilla Large Layer

Kategori

100 Light Kooples Geit Suede Jacket 38 Størrelse Brown The 56fxdIqI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Lightweight 498 Elie Frakke Dressy Grey Tahari Sz S ItIwBzUq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Ibex Lilla Button Large Sz Layer Sweater Down
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lambskin Motorcykel Coat Læder Rød Kvinder Ægte Christmas Stylish Jakke TvqqaF5w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

puffer Frakke Sander Down 38 Knæ Længde brugt Jil eu l Brown m nwX4qFFY
Couture Beskåret Pink 8 Vintage Broderet Sort Jakke Moschino Sz Perle 5Yqxn7w
Sweater Button Ibex Layer Large Lilla Jakke Sz Down

Jakke Ibex Down Lilla Sz Button Sweater Large Layer r44I7qO