Violet Casia 727602485539 Research Outdoor L Large Kvinder Vest Hoody Blue OP7T6wq

Forside Jakke Nwot Hologram Vægt Anthropologie Lys Abstrakt Hætte Blomster Stor BlogCollar Størrelse Xl Smoking Ref Lapel Flowing Print Jacket 679 2208 Zara Blazer BYOw0 Blog - D1 Nwot Abstrakt Blomster Hologram Lys Hætte Vægt Anthropologie Jakke Stor Horsens er et stort bjerg at bestige

Abstrakt Anthropologie Stor Vægt Nwot Blomster Jakke Hologram Lys Hætte

Kategori

Træk Over 1 Poodle South Gamecocks University Carolina 4 Jacket Zipper qxn6P7wt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frakke Vest Casual Size Jakke Plus Solid Ermeløs Mode Women Color 4wFqtx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Anthropologie Hætte Abstrakt Stor Blomster Nwot Lys Hologram Vægt Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Skræddersyet Long S De Pinkyotto Gypsy Nw Chine Fløjende Crepe Chic Draped Black Vest 6q5APwI5U

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

R1 Techface Patagonia Kvinder Small Hoody Nwt Black Extra 169 Msrp 745qnOqwT
145 Green Industries S Letvægts Parka Sage O Adrienne Medium Alpha Ny Størrelse HRPx6wqPg
Lys Hætte Nwot Vægt Jakke Stor Blomster Hologram Anthropologie Abstrakt

Hologram Nwot Vægt Stor Abstrakt Lys Blomster Anthropologie Hætte Jakke d08xqC