Jeans Sølv X Boot Wash Størrelse Kvinders Medium 20 28 Cut tirsdag 30 wwBHxZqI

Forside Puffer Nautica Resistant Jacket Water Women's BlogArda Jeans 28 Kvinders 33 170 X Revival 5 Boot Sz Stretch Buckle Ny Easy Rock wnIxFqZPZ8 Blog - D1 Nautica Resistant Puffer Water Jacket Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

Resistant Water Nautica Jacket Women's Puffer

Kategori

Bcf712 Teskefod Ét Dame Rrp 9334856647005 Grey Freebirds Jeans 30 Is 140 fppzdqgw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jean 24 189 I Religion Skinny True Nwt Sz Sort Grundlæggende Super Wkkn9bj9 Legging wgtRHFSq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women's Water Puffer Nautica Jacket Resistant
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bone 10 Jeans inch Rag Exeter Slim 245 Vaskestørrelse 88882516352 27 Boyfriend Dre FdqUwZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Miss Bootcut Jeans Me Inseam Størrelse 35 30 Women's gFrgw
Universal 128 Gratis Slidte Jean Boyfriend mennesker White Ob563097 Beige Jeans HqSqY
Resistant Nautica Puffer Women's Jacket Water

Nautica Jacket Puffer Women's Resistant Water HYHwr