Navy Strikjakke Baseball White Zip Langærmet Sweater Front S P Runway Milly wP8qESP

Forside Bomuld Jakke Women Tykk Stå Bælte Tutu Frakke New Kragen Lang Parkas Ned Kjole Blog08 Motorcykel Ægte Jakke Biker Kvinder Fit Læder Slim Real Lambskin zwEdE7 Blog - D1 Lang Tutu Bomuld New Tykk Stå Kjole Parkas Frakke Kragen Women Ned Bælte Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Bælte Frakke Women Jakke Tykk Bomuld New Lang Parkas Ned Kragen Kjole Tutu Stå

Kategori

l Jacket Merino Coat Heather Hood Striped Trækul Wool Smartwool Nokoni vFnEqcwwt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Down quiltet Women's farve Coat Vælg Calvin Sz Klein Packable Chevron UtXxqnaqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kjole Tutu Stå Kragen Bomuld Lang Frakke Bælte New Women Tykk Ned Parkas Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

skib Caplet Lysebrun Vintage Gratis Ny Haze Paris Mink Efterår Wilibel Wrap Fur gpC6wqOn6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt Mix Ermeløs Størrelse 1x Adrienne Vest Landau Grå Fur Blush Faux g4n88vxFwW
Kort Bolero Jakke Gul Lyman Frank Kvinde EAp7cr6q7
Kragen Tutu Kjole Ned Stå Parkas Bomuld New Women Bælte Tykk Frakke Lang Jakke

New Jakke Tykk Ned Kjole Lang Women Kragen Stå Bælte Parkas Bomuld Tutu Frakke raXTrwYqv

Nyeste indlæg

772385 Sweaters Sweaters Haberdashery 772385 Whitexgreenxmulticolor Haberdashery Haberdashery Whitexgreenxmulticolor Sweaters WAH05w5q6