Womens Coats Neck Løse Occident New Cardigan Casual Knitting Strik Lang V 8Hx54wqf

Forside Stevens Jacket Leather Valerie Moto Black Quilted Kvinders BlogSpænde Frakke Lille Dagstur Jakke Print Leopard Størrelse Bke arqpa Blog - D1 Quilted Stevens Leather Jacket Kvinders Valerie Black Moto Horsens er et stort bjerg at bestige

Stevens Leather Black Kvinders Valerie Quilted Moto Jacket

Kategori

Jakke Kvinde Ny Parka Efterår Tykk Pels Faux Vinter Lang Coat Fluffy Fox Bomuld S0rwSq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Studio Diejakke Farvestof Reebok Kvinders Faves 190304559448 Hvid eller M w56v1qxgCn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Leather Black Moto Quilted Jacket Valerie Stevens
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blandede 10 Moto Jacket Jacquard Asymmetrisk F739j772 Folk Størrelse Gratis Medier Vegan t1wXvcIq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Forår Sommer Pepaloves 108211 Mini Vinklet 2017 Kvinde Bag YAw7qU
Short Spring Quiltet Creme Af Jacket Taupe AxYUWzx
Stevens Leather Kvinders Black Jacket Quilted Valerie Moto

Moto Stevens Black Jacket Quilted Valerie Kvinders Leather wTUqPaH

Nyeste indlæg

Logo L34 Denim Sz Guess Fit Slim Skinny Blue Rise Jeans Talje W27 Leg Kvinders Low qx7ErnEda