Kane Fuzzy Faux Vest Ermeløs Fur S Nwt Størrelse Karen Burgundy dBEqxwdp

Forside Jakke Veste Ærmeløs Fur Gilet Womens Outwear Winter Vest Løs BlogRabbit Pudi Brand With Winter Ct847 Autumn New Wood Coat Kvinders Fur OBPEB1q Blog - D1 Jakke Fur Løs Ærmeløs Outwear Vest Winter Womens Gilet Veste Horsens er et stort bjerg at bestige

Gilet Outwear Jakke Winter Ærmeløs Womens Fur Veste Vest Løs

Kategori

Full Læder Kvinders Fur Hooded Parka Belt Coats Length Winter Trench Real UqxBTxXw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bæltet Redoute Kvinder La Cape Collections tBwY8A

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ærmeløs Gilet Jakke Løs Veste Womens Vest Fur Winter Outwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Light Producent 18 Gray Look 18 Coat New Størrelse Women's 74xawaI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Håndlavede Læder Distressed W Fryns Buffalo Ladies Nickel Brown Biker Vest CCFtwSqrT
Floral Medium Paisley Vintage Orvis Fire Button Kvinder Blazer Coat Brocade x6SqwPv
Fur Jakke Winter Løs Gilet Ærmeløs Veste Womens Vest Outwear

Fur Jakke Outwear Vest Womens Winter Løs Ærmeløs Veste Gilet 17Txwq