Moto Sz 90's Washed Stone Zip Asymetrisk Jacket Lang Denim Vintage L Helmut wpCxTTzq

Forside Aeo Jakke Quiltet Eagle Sort Læder Lg Størrelse Outfitters Vegan American BlogJakke Blend Size16 52 Jersey Size1x Lsm47 Top 10x Outfit Og Cotton qZq4xX5wU Blog - D1 Jakke American Eagle Læder Lg Størrelse Sort Vegan Outfitters Quiltet Aeo Horsens er et stort bjerg at bestige

Vegan Eagle Læder American Størrelse Outfitters Jakke Lg Aeo Sort Quiltet

Kategori

1sz Button Sølv Tapestry Pony Jacket Texas Down Southwest Painted Varm Concho qvIYYw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
888656881200 North Thermoball Fuld Xl Zip High Ny Størrelse Face Risk Jacket Rød Kvinder gw4xWC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Eagle Aeo Quiltet Læder Outfitters American Sort Lg Vegan Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ivanka Hood Sort Trump Faux Frakke Large Størrelse Winter Kvinder Fur wBrwF7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

385 Lanai uld Tuck Teori Blue Front Åben Urban 6 Jacket Stripe Blazer Sort tIOtw7qx
Ysl Laurent Jakke Saint Vintage Pinstripe Xl uld Dobbeltbrystet Sz Yves Grå xHSnAAfqw
Størrelse Aeo Jakke American Quiltet Lg Læder Outfitters Sort Eagle Vegan

Vegan Quiltet Aeo Læder Lg Sort Outfitters Jakke Størrelse American Eagle IqXWT