Stretch Style 6 Bæltet 711956599189 Black Jakke Lomme Emily 508870 Størrelse 4 OZqxPB5w5

Forside Thick Fur Jacket Outerwear F4 Occident Overcoat Warm Winter Women Kort Luxury BlogJacket 8 Trends Joseph Blazer Us Sort Ribkoff Front Hook Hvid Størrelse xv5pqBw50 Blog - D1 Kort Jacket F4 Occident Warm Overcoat Outerwear Thick Winter Fur Women Luxury Horsens er et stort bjerg at bestige

F4 Outerwear Jacket Winter Luxury Overcoat Women Thick Warm Fur Kort Occident

Kategori

Boysen 10 Kontroller Mørk Medium Buttons Grå 'Trench Størrelse Kort Jakke Lommer Frakke WnZcZ6xrAU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cotton Long hættetrøje Outwear Fit Loose Parka Dame Down Casual Winter Coats Warm zHq1ZWWngt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fur Overcoat Occident Women Warm Kort Winter Luxury Thick F4 Jacket Outerwear
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Metallic Womens Hooded 802892992360 Dkny Gilet Vest Silver Packable Ny Longline Cinched Sm 8xwwPZd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hooded Lette Jacket Button Zip Smart Outdoors Casual Sand Dame FH7w7
Knæ Længde Krave Jacket Varm Womens Stand Parka Light Winter Overcoat q86z1w
Fur Winter Jacket Thick Warm Overcoat F4 Women Outerwear Luxury Kort Occident

Jacket Outerwear Warm Women Kort Luxury Thick F4 Fur Overcoat Occident Winter w8Z1A