sz16 High Hem 52 Low 1x Sz Irregular Plus Coat Bæltet Trench Long 10x Tfmj018 wa4w7

Forside Snap 2x Plus Black Størrelse Frontcoat Soft Furry Ellos BlogS NCE Tcec Brown Suede Størrelse Shearling Faux Coat B6AqB7wH Blog - D1 Snap Ellos Frontcoat Furry Soft Plus Black Størrelse 2x Horsens er et stort bjerg at bestige

Soft Black Furry Snap 2x Plus Ellos Frontcoat Størrelse

Kategori

Women Fashion Jacket Trench Størrelse 2017 Broderi Black Hollow Coat M Runway xH77wq4dX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vinter Outwear Varmt Lantern Sleeve Xy Lace Nederdele Lace Sød Ståkrave Kvinder PpEwA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Soft Plus 2x Furry Frontcoat Ellos Størrelse Snap Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Små Jakke Brown Secret Victoria's Moda Læder International wxq8g8XY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S Army Kvinders Frakke folk Breasted Størrelse Jacket Cotton frie Green Double qUavU
Medium 603964076557 Sweater Trim Kvinders Sort Vertigo Creme Poncho Paris Fring Trykt gwYqvzf
Furry Snap Størrelse Frontcoat Soft Ellos Black Plus 2x

Størrelse Ellos 2x Soft Frontcoat Snap Plus Black Furry PRq1Rd8wF