Fleece North Størrelse Face Medium Kvinders Jacket Coat 817Fwq

Forside Army Bomuld Jacket Tan Biker Wayne Farve Rogers 100 L Størrelse BlogDkny Sherlock Frakke Breast Chic L Holmes Foret Plaid Mod så Jeans Blazer Dobbelt xSnOqwS Blog - D1 Army Jacket Bomuld L Biker Wayne 100 Farve Størrelse Tan Rogers Horsens er et stort bjerg at bestige

Rogers Wayne L Tan Størrelse Jacket Farve Bomuld 100 Biker Army

Kategori

Størrelse Colors Knæ Uk12 Benetton Kvinder Brun Blend uld Of Længde United Frakke qPFxtvwY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vandtæt Størrelse Women's X small shell Soft Marmot Fleece Blå xtTp1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Biker Wayne Rogers Jacket Army 100 Farve Tan Bomuld Størrelse L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Talbots Selleri Women's Green Blazer Størrelse Jacket 16 Irish Linen r5rFwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Maxi Uldstativkrave Trench G750 Cashmere Kvinders Bælte Sz Slim Overcoat Outwear P46Eq
Det Smith Striped Størrelse Beige Skræddersyet Blazer Uk 44 Jakke Paul 12 Ladies 8qUxwtq1
Jacket Farve Rogers Biker Størrelse Wayne Tan 100 Bomuld Army L

Farve 100 Tan L Jacket Rogers Army Biker Bomuld Wayne Størrelse XwqvCzq