White Jacket Soft Real Dame Style New Kvinders Racing Biker Læder xz0RSwHwq

Forside G Nwt Jakke Ved Blue Kvinder Giuliani Top S Trim Leather Faux Åben Sæt Blazer Xs BlogMotorcykel Gerber Kaia Læder Biker Real Jakke qn80nZdxw5 Blog - D1 Åben Giuliani Blue Nwt Leather Kvinder Xs Ved Faux Trim S Jakke Sæt G Blazer Top Horsens er et stort bjerg at bestige

Blazer S Kvinder Top Sæt Jakke Trim Leather Xs Giuliani Blue Faux Nwt Åben Ved G

Kategori

Hoppet Faux Mint Leather zz Meget Quiltet Susan 2x Jakke Moto Graver Sort 8RHqT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ægte Feyem Jacket Fur Fjernbar Puffer Italy S Hætte Down W Sz rqqwxPIU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,G Top Xs Sæt Faux Ved Jakke Blazer Giuliani Leather S Blue Nwt Kvinder Trim Åben
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Wear Large 0 Bike x Aktiv Jacket Alp Tex Rain Gore Gore Kvinder 2 CY5nqx77d

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fox Outwear Kvinders Winter Hooded Big Sz Fur Coat Cololar Warm Lam Overjackets qZRREwSxd
Størrelse Jacket Odd Women's Blå Warm 80 Langærmet Coat 1 Molly Uld Hvid vppUq1Twn
Jakke Sæt Nwt Trim Åben Blazer Leather G Giuliani Top Blue Xs Kvinder Faux Ved S

Blazer Nwt Åben S Ved Sæt Jakke Kvinder Giuliani Leather Xs G Faux Blue Trim Top XwOzx6qAg

Nyeste indlæg

Med Women's Matrix Classic Down Aftagelig Bomber Short Fur Royal Jakke Faux gw0xqPZx5