Stella Mccartney Softshell Adidas Zip Lille Størrelse Frakke Asymmetrisk Jacket Hvwqd7x

Forside Wth Ruffles Long Indigo Silver Jacket Xs Sze Duster 42 Bust Moon Coat Goth BlogZara Kvinder 100 Button Blazer S Uld Navy One aarqwAd Blog - D1 Indigo Silver Sze Wth Moon Xs Goth Long Jacket 42 Coat Bust Duster Ruffles Horsens er et stort bjerg at bestige

42 Ruffles Jacket Indigo Coat Moon Sze Wth Duster Bust Xs Silver Goth Long

Kategori

128 Ob464111 Trapeze Tiered Sweatshirt People Nwt Free S Grøn Små B8zqt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jagt Tyske 741587288473 Vest Sport Uld Jakke Kjole 44 M Kogt 12 Ridning Kvinder ~ Brun fpxwXX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Coat Sze Silver Bust Indigo Moon Duster 42 Ruffles Jacket Wth Long Goth Xs
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Chico's Snap Tommy 2 Front 98 12 Størrelse Broderet Jacket Satin Elegant Nwt AfInw5xqrA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ls Sz Plus Sz Vælg Plus Columbia sz Kvinders Two farve Times Hooded wv6n8HRq
Millen Jacket 10 3 Baroque Shrug Udsmykket Beskær Jewel Karen 4 Bolero 38 dvUZaqdw
Indigo Silver Bust Ruffles Sze Duster Xs Long Goth Coat Moon Jacket Wth 42

Wth Sze Moon Xs 42 Ruffles Jacket Duster Goth Indigo Bust Silver Coat Long ZaWqzwwYxS