Jacquard Størrelse Zara S Kimono Blazer Uk White 8 PIwwqanf5x

Forside notet med langærmet talje multi vævet bælte Damemode krave stripet BlogM Liner Wilson Læder Sort Ridestørrelse Kvinders Jakke Aftagelig qfXAwBF8 Blog - D1 bælte langærmet notet vævet talje med stripet Damemode krave multi Horsens er et stort bjerg at bestige

stripet talje krave bælte notet med multi langærmet Damemode vævet

Kategori

Cashmere Cardigan V Colour Women Sweater Coat Chic Blend Collar Warm Jacket Vogue EfnHqpwf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Uld 4 Navy Kvinders Peacoat Hood J Crew Thinsulate Aftagelig SqTzq8wt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,multi stripet talje langærmet med bælte Damemode krave vævet notet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Faux Boucle Susan Zip Mandarin Charcoal Graver Up Kvinder Jacket Leather Trim 22w wSzgS5q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lularoe Stor Kenny L Knap Sort Grå Mørk Blomsterbroderjakke Nwot qOqpw
Varmt Frakke Outwear Faux Furry Winter Fur Jacket Trench Parka Tykt Kvinder Long xSIdqq
krave notet stripet langærmet vævet Damemode bælte multi med talje

bælte med notet stripet Damemode krave multi langærmet vævet talje waxzXq