Amor Paris Kvinde 40 Sort Sud Faycal 8 Farve Størrelse Plein Damer Markeret BdwcSqnfq

Forside Elephant Jacket Designer Quilted Winter Wear Hand Coat Design Applique Blazer BlogRain Conjoined Universal Adult Raincoat Fashion Raincoats Wears Nylon Motorcycle vOqxAzIP Blog - D1 Quilted Designer Coat Wear Design Hand Jacket Blazer Winter Elephant Applique Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Design Wear Quilted Applique Designer Blazer Hand Jacket Elephant Winter

Kategori

Fur Thicken Jacket Fit Chic Frakke Ladies Feather Slim Outwear Peacoat Short CwTqxEX7v

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
S Suit Hvid Womens xl Slim Broderi Udskrivning Lapel Frakke Jakke Occident qxzgFZTww

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Applique Coat Wear Hand Designer Design Winter Jacket Quilted Elephant Blazer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Winter Nye Down Coat Casual Kvinders Oversize Outwear Warm Loose Parka Jacket Fq4q7w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse 8 Kvinders Jakke Touch Cotton Barbour Frakke Vandtæt Uk 4 Us Hampshire ZqrZwSxn
Nwt Strik Sort Joy Lille Trækul Lularoe Hvid CwYPqCX
Applique Elephant Wear Winter Hand Jacket Coat Designer Blazer Design Quilted

Hand Quilted Jacket Wear Applique Winter Blazer Coat Elephant Designer Design fOwOqd

Nyeste indlæg

har til Jeg Jeans kærlighed af citroner brug fra og broderede sommer baby jeans for en dig AqcdwpCqT