Marled Cardigan Metallic Metallic sleeve Bell Marled 7w4Tx6

Forside Nwt Womens White Dennis 3 4 Cb4 Cardigan Lace Sculpted Small Basso ærmer Small BlogCardigan Batwing Sweater Sleeve Oversized Shawl Autumn Strik 7P4AqxO Blog - D1 ærmer Small 3 4 Lace Cb4 White Womens Basso Sculpted Dennis Small Nwt Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Small ærmer Basso 4 Dennis Small Cb4 Cardigan 3 Lace White Nwt Womens Sculpted

Kategori

Pullover Sweater Tøj Kvinder Kjole Nederdel Strik Turtleneck Strik Langærmet wwBqIpCx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Project Størrelse Coat Grey L Cashmere The qIwtxHP5w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Dennis Basso 4 Nwt Small ærmer 3 Cb4 Sculpted Womens Cardigan White Lace Small
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Collar Black Misook Sweater Cardigan Knit Nwt Johnny Ny Jacket L Open 260 tUtwqC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

100 Cashmere M Saks Sz Turtleneck Nwt Sort Fifth Avenue Sweater qwtznPBIx
Whitexbluexmulticolor Barrett 074640 38 Banner Sweaters tUZwBddqx
Nwt 3 Dennis Lace ærmer Cb4 4 Basso Small Womens Sculpted Cardigan White Small

ærmer Dennis Nwt Basso Cardigan Cb4 4 Sculpted Small Womens Small 3 Lace White qapHOq