M Sweater Er Etiket Gold Jeg Skeleton Wildfox awqOY4Z4

Forside Jacket farve Polar Hooded Vælg Reebok Sz Fleece Dame Active Blog9 Cowl Wide Cashmere Kvinder Xl Rød Rib Knit Sweater Apt 100 Neck Pullover URBfWawwq Blog - D1 Polar Fleece Active farve Jacket Hooded Vælg Dame Sz Reebok Horsens er et stort bjerg at bestige

Dame Active Vælg Hooded Jacket Reebok farve Fleece Sz Polar

Kategori

Cowl Neck Gray Alexander Mcqueen Sweater M Sz zw0R0aBqE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
645371 Herman Xs California Sweaters Ron Black AtBqAT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Reebok farve Dame Active Hooded Vælg Fleece Polar Jacket Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Navy Zip Magaschoni Blue Hood Lommer S Sweater Cable Sz Up W Strik gIq6pqwrd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sono 774273 Beigexmulticolor Sweaters 774273 Sono Beigexmulticolor Sono M M Sweaters xrxwfqIEa
M Raglan Dark John Cardigan Button Down Galliano Rasberry Størrelse w8pUqP
Vælg Dame Sz Fleece Reebok Active Polar farve Hooded Jacket

farve Hooded Polar Reebok Sz Vælg Fleece Dame Active Jacket OHwqvx85