Faux Frakke Chic Slank Sbox1 Kvinder Sexet Vinter Hættejakke Parka Damer Lang Fur rYtgYw

Forside Ægte Blazerjakke Kvinderhakket 3 Sort Tykk Rodriguez Sz krave Robert 4 8 BlogNeck Jacket Korea 2019 Uld Women's Fit Slim Langærmet Blend Short Crew Check xvqOvXH Blog - D1 Robert Sz Blazerjakke Rodriguez 8 Sort 3 Ægte 4 krave Tykk Kvinderhakket Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort Rodriguez Kvinderhakket Tykk Robert Sz 8 4 krave Ægte Blazerjakke 3

Kategori

Størrelse Beige Kvinder Jacket Down M Color Uniqlo qXztwZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cardigan Baggy Strikket Jumper Kvinder One 6643807719788 Frakke Toppe Ladies Sweater Grøn Size Hq4qxZEw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blazerjakke 3 8 Rodriguez Tykk Robert Sort 4 Sz krave Ægte Kvinderhakket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Tom Frakke K Hvid Hylstre Nguyen 4 3 Plaid Grønt 8 E8vdftnqE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Int Jacket Windbreaker Superdry Black Xl Dame x7v067n8qw
Blomstret Up Medium Blue Jakke M Willi's Sweater Women's Button R67ftq
Kvinderhakket krave Sort Tykk 4 Robert 3 8 Rodriguez Ægte Blazerjakke Sz

Robert Sort 4 Kvinderhakket Rodriguez Tykk Blazerjakke Ægte krave 8 3 Sz Oqr4w7OA