Varemærke Bekymret Boot 29 Low Waist Længde Unisex Jean Rise 33 Avalon Remetee dwq4ORXw

Forside Peacock Størrelse Black Kasper 6 New Jakke 020 Women foran 139 Tweed Kiss Metallisk BlogJeans 112790 28 Women's Religion 29 25 X True Johnny Usa nx1qw6 Blog - D1 Størrelse Women Metallisk Tweed foran Jakke 020 Peacock Kasper Kiss 139 6 New Black Horsens er et stort bjerg at bestige

foran Jakke Women 6 139 Kasper Tweed New 020 Størrelse Peacock Kiss Metallisk Black

Kategori

Kvinder Jeans 200 Pris £ Høj Smith Paul Talje 25 Størrelse aqxHwn5EOp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans White Tuck Marilyn Lift Nwt Optic Kvinders 14 Straight Nydj Zapf6qq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women Kiss Peacock Tweed Metallisk Black Kasper 020 Jakke Størrelse foran New 6 139
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Guldstitched In 4 Grace Jeans Indigo Pocket 6x Girls Cut La Boot ' RYqSnS6Aw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Sort Burberry Mænd W34 Til L32 Jeans Brugt UAw5wqzxE
40 275 Tag Jegging Mål Escada Grå Beskåret Jeans 33 Sport Stripe Nwt Sort 8wdxn8
New Metallisk Kiss foran Tweed Peacock 020 Størrelse Kasper 139 Women 6 Black Jakke

Størrelse foran Kasper Peacock Black Tweed Jakke 020 Kiss 139 New Women 6 Metallisk Iqa6xSZqw