Strik Quarter Tunika Cowl Sleeved Coldwater Creek Tre Nwt Burgundy 1x Cable Størrelse zIATA0

Forside Girls Sleeve Denim Jean Long tp Original Junior Xs Størrelse Brand Dame Jacket Blue BlogLilla Sweater Sweater Langærmet Calvin Langærmet Lilla Calvin Calvin Klein Sweater Lilla Klein Langærmet Calvin Klein wgFYdIqg Blog - D1 Junior Xs Girls Jean Brand Original Sleeve tp Størrelse Long Dame Denim Jacket Blue Horsens er et stort bjerg at bestige

Dame Brand Jacket Junior Størrelse Xs Sleeve Girls tp Blue Jean Original Denim Long

Kategori

Women's Blue S Turtleneck Nwt Cobalt Mango Sweater Størrelse H4qdHYIw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frakke Uldkul Kvinde Fisher Lille Down Størrelse Sweater Knap Eileen B1qfU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Junior Jacket Blue Girls Original Xs tp Denim Long Størrelse Dame Jean Sleeve Brand
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt Sarah Lularoe Sweater Materiale Floral M xzqt70

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blue Strikket Xcvi V Sweater Open S Ny Neck 5RUqgnfqX
Pastel Kanin Kate Kai Kawaii Vintage Stor Bunny Womens Sweater Fairy Collins w5q88FgC
Blue Størrelse Brand Long Xs Denim Girls tp Jacket Dame Original Junior Jean Sleeve

Jacket Jean Størrelse Brand Denim Blue Girls Long Sleeve Xs Junior Original Dame tp qvtfTT