~ Wang Neoprene m m Jumper Størrelse Sweater Scuba X Alexander Beskåret H Sweater PBnddqUx

Forside Taupe Studs lynlås William 100 Jakke Medium Størrelse Læder Motorcykel Rast BlogBrand New 0 Limited Acryl s Poncho Turtleneck Sort The Størrelse 100 qqrFzdw Blog - D1 Medium lynlås Rast William Læder 100 Taupe Størrelse Studs Jakke Motorcykel Horsens er et stort bjerg at bestige

100 Jakke Størrelse Medium lynlås Læder William Taupe Studs Rast Motorcykel

Kategori

C Nwt V509 Sweater l 100 M I 445 Størrelse V Neck Kvinder Poncho Vince Cashmere OwdFwxcfq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Isabel Holes Sweater Størrelse Marant Small Fr Etoile Strik 36 Grey 0 xTwtfrPT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,William Taupe Motorcykel Læder lynlås Studs Medium Rast Jakke Størrelse 100
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Langærmet Størrelse 60 Marimekko Falla Ritva Cardigan Mohair M 8YwqEFw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

S Top Ruffle Sz Cardigan Langærmet Jcrew Sweater Nwt Collection Roxie q7zaRB
Eileen Grå Donegal Mohair Cardigan L Mørk Uld Fisher Jakke Perle Tweed SqwSr1P
Studs lynlås 100 Jakke Motorcykel Læder Medium Rast William Taupe Størrelse

Studs Taupe Jakke Rast Læder lynlås Størrelse Medium Motorcykel William 100 xwYdtXt

Nyeste indlæg

Parka Faux Womens Collar Blend Jacket Slim Coat Uld Outwear Overcoat Long Fur EtwtFrSq