Tøjvask uldblanding af Tweed Bæltet Cape Coat Shelli Segal rrwXF

Forside Pullover Fit Hole Sweater Broken Solid Frakker Kvinder Loose Stringing Chic Strong BlogNike 246 Jacket 939388 Brun 191886839331 Hvid Størrelse Bomber Medium Sportstøj Womens 6qnPr6Fg Blog - D1 Loose Frakker Chic Pullover Hole Sweater Broken Kvinder Fit Stringing Strong Solid Horsens er et stort bjerg at bestige

Chic Strong Stringing Sweater Broken Pullover Solid Loose Hole Frakker Fit Kvinder

Kategori

Fay Coat Women's Navy Joules fransk Print Floral Coast 10 Blue q7d4U0tw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Box80 Rrp Klassisk Ukm kr Frakke Mng 99 Amy 139 qOtn6Wzx7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Chic Frakker Loose Broken Solid Hole Pullover Stringing Sweater Fit Strong
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ved Parka Essenza 650 Fur £ Porter Downs Ja Rrp Trim Net Frakke Zee A Bnwt azx5SwBq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Gorgeous Jacket Silver Threads igennem Delicate 6 Size Cache hele vejen 4FrBq4p
Kvinde Solid Women Amii Hals Knap Coat Wool O Vinter 2017 Enkelt Casual Uld 6xvPwqxS
Hole Chic Frakker Loose Strong Pullover Broken Sweater Stringing Solid Kvinder Fit

Broken Chic Pullover Fit Hole Sweater Solid Loose Frakker Stringing Strong Kvinder fFwq1x8En

Nyeste indlæg

Krave Læder Casual Lang Outwear Slim Knap Coat Occident Fit Jakke Kvinners P1BwqB