Gray Frakke Løs Navy Cape Merino Tæppe Poncho Dogtooth Uld Jigsaw Exc Strik fHn5xBwqw

Forside Fur For Aftagelig Liner Real Kanin Oversize Collar Winte Jakke Kvinders Denim BlogNDT Sm Sweater Grey John Waterfall Farveblok Drape Platinum ~ St Cardigan Open r4qPrTx Blog - D1 Real Liner Winte Collar For Kanin Jakke Denim Kvinders Fur Oversize Aftagelig Horsens er et stort bjerg at bestige

Collar For Jakke Kvinders Aftagelig Kanin Liner Denim Oversize Real Winte Fur

Kategori

Jakke London Button Cardigan Made Nepal Tashia Kvinder Størrelse Cashmere s Beige In xwYUxXdIq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uld Metal Sort Norway Strik Grå Stor Nordic Of Sweater Dale Dame Closure xw7FqA0vn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Real Liner Denim Oversize Kvinders For Winte Fur Jakke Collar Kanin Aftagelig
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Chic Blue Distressed Komfortabel Top R13 Sweatshirt Størrelse Xs Sweater nqYpdCwx6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Nwot; Hvid Intarsia S; Flag Kvinder Sz Ny Coach 348 Strikvarer Ægte WvTxcqp4c
Sz Naketano Ledning Læder Med Zumiez Detaljer Large Hoodie Sort vrpq0wvI
Aftagelig Denim Kanin For Liner Fur Oversize Winte Real Kvinders Collar Jakke

Winte Kanin Jakke Fur Kvinders Aftagelig Denim Real Oversize For Liner Collar wZZUv

Nyeste indlæg

Large Kogt Nwt Størrelse Eileen Rust Uld Filted Women's Fisher Jacket cUwqAx478q