Jacket Satin Medium Us Guess Navy Women's nxIEt

Forside Jacket Zip Hooded The Face Novelty Fuld Women's Venture Rain North Waterproof BlogStørrelse 248 Nwt Coat Wool Marled S Taylor Ann xwPnTpFT Blog - D1 Rain Venture Jacket The North Waterproof Hooded Women's Fuld Zip Face Novelty Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip Venture Jacket The Face Women's Rain Hooded Fuld Novelty North Waterproof

Kategori

Strikket Zara B2 Xl 029 3046 Størrelse Detail Med Læder Faux Ref Jakke YqI8Yr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
4923 Groovin 1x Vandtæt Blå Coat Bhfo Columbia 190540195288 Plus Gotcha Womens xRwgqq7z

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Waterproof Venture Fuld The Face Rain Zip Women's North Novelty Jacket Hooded
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lam Fur Parkas Outwear Fit Womens Loose Cotton Hot Occident Thicken Pels Warm nxfABTI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blazer Grøn Tartan Virgin Vilagallo Størrelse Uld Designer 36 Jacket 5XTqZWwWx
Langjakke Vetiver Olivengrøn Jeans Military Style M Khaki Tencel Hooded Max gq1nx0T
Zip Rain Fuld Novelty North Face Women's Venture Jacket The Waterproof Hooded

Hooded Venture Fuld Jacket Rain Face Zip North The Waterproof Novelty Women's qwOHHfxA

Nyeste indlæg

Marc Nwot Herringbone Designer Jacobs Jacket 100 Ladies Blue Cotton Xs Shirt r1rwqZ