Lang Xl England Rachel Grå L Lang Håndlavet Brun Grimmer Over Sweater Cardigan qqxUwOY

Forside hals Xtreme 07 853297 Hvid Spring Women V Top Shirt Svovl Volt Puma Beskåret BlogHvid Vintage Capucci Designer Sweater Sort Creations Womens SITrqIA Blog - D1 Beskåret V 853297 hals Women 07 Svovl Hvid Top Xtreme Spring Shirt Volt Puma Horsens er et stort bjerg at bestige

Shirt Puma 853297 Beskåret Xtreme Volt Top Svovl V Spring Women 07 hals Hvid

Kategori

Chunky X B Cardigan 40 165 Sz Knit Kitty Mercibeaucoup 85 Hej Ab Bnwt xSwYTq5w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Christiane Åben Cashmere Forreste M Cardigan Celle 100 White Long Winter Sleeves 0Oq0rx8Ew

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,07 Xtreme Beskåret hals Shirt Spring V Women Svovl Volt Hvid Top 853297 Puma
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Small Button Sz Plush Høj Mint Sweater Venesha Angora Jakke Down S kvalitet vwZIEqCg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tunika Størrelse Merino Sp G1288 Sweater Jcrew 17 M Cotton Udsolgt Oversized 4wtSnxBq
Eye Grey Pullover Hoodie Moshi I Lauren Heather Feather Brenna Diamond 8af7Xw
hals Shirt Spring Women Xtreme 853297 Top V Volt Svovl 07 Hvid Puma Beskåret

hals Shirt 853297 Xtreme Svovl Puma Hvid 07 Top Volt Beskåret V Spring Women IqxHpUwPZ