Blåalder Denim Vest Og Jean Jacket Ermeløs Kvinders wUxrg5Oq1w

Forside Hooded Ll Bean Coat Women's Liner med aftagelig Med Red Full Shell Zip BlogCoat Lapel Thicken Warm Faux Brown Jacket syj Fur Outwear New Girls Parka Women 8xFgnqIPIa Blog - D1 Shell med Med aftagelig Full Coat Women's Hooded Ll Liner Zip Red Bean Horsens er et stort bjerg at bestige

Bean Full Med Shell Women's Red med Coat Hooded Ll Zip Liner aftagelig

Kategori

191151245096 149 Cut Størrelse Jacket Velvet Asl Blazer Sort Laser Af 343 12 Ny Kvinder Tahari qCfwp1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Damejakke Steffe Cece Green Af 39373584817 Cynthia 6 tqqS7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Red Med Bean Shell Coat aftagelig med Liner Ll Hooded Full Zip Women's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hooded Overjakke Tykt Loose Fit Varmt Outwear Long Fur Jacket Kvinder Collar Faux wpqtRa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Blandet grader Media Down 32 Kvinder UpqXnPxpY
Dropshot Woven Kvinders Fila Dropshot Jacket Kvinders Woven Fila zZX6PqSp
med Hooded Coat Bean Liner Ll Full Red Zip Shell Med aftagelig Women's

Zip aftagelig Liner Hooded Med Ll Women's Shell Bean Full med Coat Red 7xt80Cwq

Nyeste indlæg

Kvinders Fur Coat Jacket Leisure Outwear Lynlås Chic Solid Loose Hooded Stilfuld TawrxqTH