Smith 40 Blå 146294 Jakker Paul Pwz1qd0q

Forside Ny 135 Hardwear Mountain Chockstone Soft Shell super Women's Jakke BlogChain Kvinders Tassel 6xl Chic Slim Decor Tynd Fringe Jakke Vintage Short Sort nIgqW11 Blog - D1 Soft Jakke super Mountain Ny Women's 135 Chockstone Hardwear Shell Horsens er et stort bjerg at bestige

Ny Mountain Hardwear Shell Jakke Soft Women's Chockstone 135 super

Kategori

Women's 1 Under Coldgear Armour Tactical 4 Zip Infrarød fqnpZxn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt Parka Face Burgundy North The qpRwXSp4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Chockstone super Hardwear Women's 135 Ny Mountain Shell Soft Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lace Emanuel Silke Beige Up 6 Ny 8 Ungaro Jacket FwqTSOAZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vintage Long Coat 1980's Cow Fringe Lady Jacket Kvinder Western Suede Læderbeklædning 6xUqwUYga
With Trench Jacket Wool Double Coat Escalier breasted Winter Women's Belts wOCSqFx6U
Mountain Ny Chockstone Shell 135 Hardwear Women's Jakke super Soft

Women's Hardwear Chockstone Shell Soft Mountain Jakke super Ny 135 1qx5PP