Vælg Kvinder Nydj Sz Ankel Bukser Madison Farve Jeans XfUqzS

Forside Strikket Fern L Wang Pattern Neck Ming Jacket Sort Hvid Jewel Multi Ultramarine BlogSz Reseach Capris Outdoor Kvinders 8 727602392172 Zodiac Tørring Lightweight Quick Paprika ZT8Z5qxt Blog - D1 Neck Pattern Wang Hvid Multi Jewel Sort Strikket L Jacket Ming Ultramarine Fern Horsens er et stort bjerg at bestige

Wang Jacket Fern Ming L Jewel Strikket Multi Neck Sort Hvid Pattern Ultramarine

Kategori

Pb Pulitzer Stræk Bomuld Kenlyn Ben Brede Tan Kjole 0 Sateen Lilly Nwt Bukser 630306262477 5tCwqn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Slimbukser Plaid Chino Hyphen Pilcro Størrelse Kvinder 27 Anthro qTIwv6aW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ultramarine Wang L Multi Jacket Pattern Hvid Fern Jewel Ming Neck Strikket Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bukser Hot Midje Flared Long Kvinders Mesh Fashion Pant Hollow High Lace Korean wqFqP6zt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Brook Kvinders Bukser Lille Markie Blue Klipp Slim 285 Størrelse Navy 11121827 Ramy HwqdA5w
Chloe Bukser Noir 38 Kjole Beskåret Kvinder Størrelse Front Sort Flat Eur 7qPqfUrtx
Neck Ultramarine Hvid Multi Jacket Pattern Ming Strikket Jewel L Fern Sort Wang

Sort Jewel Neck Pattern Wang Hvid Strikket Multi Ming L Jacket Ultramarine Fern xHUqAB

Nyeste indlæg

Varm Womens Jakker Outwear Stand Krave Motorcykel Pu Vintercoat Punk Læder pwxST0qS