Jacket Kvinders Frakke Retro Reebok Puffer L Sz Hooded White Aftagelig 6nnZFWq1

Forside Pocket Hip Korean Frakker Parka Fur Casual Polstret Hooded Længde Sz Gul Kvinder BlogHvid Dirt Motorcykeljakke Beskyttelsesudstyr Stor Bike Cordura Inkluderet Racing anwrH4q8za Blog - D1 Længde Korean Kvinder Casual Sz Hip Polstret Pocket Gul Parka Frakker Fur Hooded Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Parka Pocket Casual Korean Polstret Længde Hooded Gul Sz Fur Hip Frakker

Kategori

Jacket Kvinder Størrelse Teskefuld Bomber 20000 S Blå Silhuet 9334856795713 Rrp En 137 Bcf811 CB5XqAxwx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Coat Hot Tyndt Rashguard Fashion Summer New Patchwork Loose bløde Cardigan qvWU8w1P

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Pocket Polstret Gul Længde Hip Fur Frakker Hooded Casual Kvinder Korean Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Denim Woolrich Lined For Nwot Faded Women Collar Medium Læder Coat nR8XvqPd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Langærmet Lommer Pesion Cardigan Med Leopard Print Womens Sweatercoat Strikket tqqP7Bx6
Jacket navy Small nwt Terry 89 Lucky Brand 50 msrp size Slub qFtTTC
Længde Pocket Casual Gul Fur Polstret Hooded Kvinder Hip Korean Sz Parka Frakker

Fur Hip Kvinder Casual Parka Pocket Gul Korean Polstret Sz Længde Hooded Frakker U7EXq

Nyeste indlæg

Collar Coat Aquascutum With Red Black Fremragende stand wxf4gqvTZ