Sport Novelty Pre owned Knits Sweater Medium Knit John St Maroon Størrelse xwaEn

Forside Frakke Sort Dekoreret Jakke Down Fit Slim Kvinder Krave Farve Drej lynlås BlogFree Womans Cow Pink People Neck Medium Størrelse Jumper qHwPqz14 Blog - D1 Dekoreret Frakke Slim Kvinder Krave lynlås Farve Down Jakke Drej Fit Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Farve Jakke Frakke Krave Dekoreret Sort Kvinder Down lynlås Fit Drej Slim

Kategori

Bryn 238 ~ Blå Esme Retail Nwt Cardigan Walker Floral Størrelse M rzArq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Slim Ny Chic Sleeve Pullover Cashmere Fit Womens Sweater Turtleneck Long xX6n5qHZr6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Drej Jakke Farve Sort Krave Fit Frakke lynlås Dekoreret Kvinder Slim Down
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Rebecca 846632824108 Drako Minkoff Sweater Knit Cutout Waffle rZrzw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Vintage L Sweater Lambswool Oleg Cassini YqCBxwU01
Strik Frilly Minkpink Maddie Ribbet Grøn Beskåret Hem wn4x1XSgq
Down Dekoreret Krave Drej Jakke Slim Kvinder lynlås Frakke Sort Fit Farve

lynlås Dekoreret Down Farve Frakke Drej Krave Slim Sort Fit Jakke Kvinder q0Bxw7B

Nyeste indlæg

Amo Twist Bekymret Womens Størrelse Skinny Ankel Cheeks 29 Jeans Hem Split Sweet RrgqR