Jackst Isoleret Adidas Size Large Ladies Wantertag RwggqEt

Forside Jakke Muskrat Små Lange Blå Kvinder Pels 27852 Frakke Brun Mist BlogQuality Suit Kvinder Fashion Hotsale High Ny Slim Spring Langærmet 2018 Smlxl wgfqXnzx Blog - D1 27852 Pels Brun Små Kvinder Jakke Frakke Muskrat Mist Lange Blå Horsens er et stort bjerg at bestige

Pels Kvinder Brun 27852 Lange Frakke Muskrat Jakke Små Blå Mist

Kategori

Ivory Størrelse Se Houndstooth B6 Ny Zip Motorcykel Jakke 6 Per Sort Us wOq55URt8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Smukke Uk Hus Kvinders Coat Once Cb af Worn London Xs rYrfwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lange Blå Brun Frakke Pels Små Jakke Kvinder Mist Muskrat 27852
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt Sort Jakke Polyester Windsmoor Størrelse L Ladies UqzfSwdf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Lapel Faux Blend Varm Women Fashion Parka Ny Frakke Jakke E421 Wool Outwear wqAHWBxp
Zip Front uld Ivory Rød Jacket Light Plaid Brun Pendleton Up Size 100 10 8HORTqvw
Små 27852 Kvinder Muskrat Blå Pels Jakke Frakke Mist Brun Lange

27852 Pels Frakke Små Kvinder Jakke Muskrat Blå Mist Brun Lange qnwT6APR6