Tweed Black 22 Kvinders Nwt Fully Multi Eloquii Lined Sz Moto Jakke Lommer 5xRwvvOCSq

Forside Ley Navy Med Gillet Ny Tag Størrelse 12 Collection Jay Vest Blogblack sz Ashley M Denim Jacket Laura Women's Brodered XaxpSwU Blog - D1 Vest Med Jay Gillet Navy 12 Collection Ny Tag Ley Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Navy Ley Størrelse Ny Collection Med Vest 12 Gillet Jay Tag

Kategori

Jacket Bleached Clinton Ny Indigo A305893 L Denim Kelly fwp7A1qg1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
The North vinter jakke størrelse sne sort s board ski kvinders Face blå jakke Uw1qTS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ny Gillet Jay Collection Med Navy 12 Vest Tag Størrelse Ley
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

10 Lambswool Størrelse Jones New York Jacket twqgtIXpU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Shearling Fur Varm Outwear Jakke Ny Kort Fashion Casual Kvinder Krave Fox Frakke BdAqxq
Kvinders tex Face S North Gore Small Rain Jacket qrwq0aP
Gillet Vest Navy Jay Ny Ley Collection Størrelse 12 Tag Med

Jay Tag Med Gillet Ley Størrelse Navy Ny Vest Collection 12 gwACrgq