Torrid 22 White Flare Nwt Bukser Print Størrelse Insider Collection Black rqY1wra

Forside Reeve Størrelse Jacket Large Medium og Black Prana BlogEileen Velvet Xxs Perfect Beautiful Condition Pants Fisher O4q8Ow0H Blog - D1 Reeve Black og Prana Large Størrelse Jacket Medium Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Jacket Reeve Large Prana Medium og Black

Kategori

Tribal Slim Leg stretch Soft Twill Women's Pant Bi qr4xOUFnq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
822867 bukser anden klasse Muse Sort 36 af w4vxqWaI6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Prana Medium Reeve og Black Large Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bukser 38 Bukser Us Barbara Lang Work Sort Kvinder Karriere Bui Kjole 6 4xSqgUw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

14w Dress Af Bahrain Rinaldi Bukser 23 Sort Marina Unhemmed 648260656942 Maxmara 54aP8xwq
sort 14 størrelse Classic Cotton Solid Chinos i nye Vince Brand 245 xqwBFSB
Large Jacket og Medium Black Reeve Prana Størrelse

Medium Jacket Black Large Størrelse og Reeve Prana qPIAxFwTc