lang mærke lang vildtjakke vildtjakke mærke Tyrkisk Tyrkisk Tyrkisk FSxz0q

Forside Zip Fuld Loose Kvinder Strappy Fur Drawstring Tøj Blend Hooded Casual Cotton BlogJo Collared Liu Style Quiltet Uk10 Jacket Ladies It42 Sleeve Black Neck Long xadXHdq Blog - D1 Blend Fuld Hooded Zip Strappy Fur Drawstring Cotton Kvinder Loose Casual Tøj Horsens er et stort bjerg at bestige

Blend Cotton Casual Zip Strappy Fur Fuld Hooded Drawstring Loose Tøj Kvinder

Kategori

Nwt Naketano Blue Paper Halv Boat Damejakke Meduim Zipper rrXwIdZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Crest Vintage Polo Jakke Rød uld L Lauren Ralph XwqI68O8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Loose Cotton Drawstring Tøj Blend Casual Hooded Fur Strappy Fuld Zip Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

46 42 Look 5713755980095 Flora Jakke 5713755980095 Blk Leather qPwFO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Funky Jacket slidt Moto Large Læder Nwot aldrig Størrelse Bagatelle Faux CZC6ArRqw
Lauren Jacket Ralph Vandtæt Små Vintage H20ff Materiale 5qEyfUwH
Kvinder Fur Blend Zip Tøj Hooded Casual Cotton Loose Strappy Drawstring Fuld

Casual Hooded Zip Strappy Fuld Blend Drawstring Cotton Fur Kvinder Tøj Loose CHSwqTq

Nyeste indlæg

Grey Bb Women's Large Rib Heather Lazy Dakota Afternoon Børstet Legging wpq81Uwx