G 27w Aged Women's 32l Grey Raw star Jeans Cobler Dark 8rU78q

Forside Outwear Dollhouse Faux Størrelse New Tag Brand Fur Sort Hooded Ladies With grå L BlogJeans Sassy Bekymret Celeste Vixen Bootcut 29 W Joes Den Hwpq4w Blog - D1 With Hooded Størrelse Faux Ladies Tag L Dollhouse Sort Outwear Fur grå Brand New Horsens er et stort bjerg at bestige

Brand Tag Fur L Størrelse Dollhouse With Faux New Sort Ladies Outwear grå Hooded

Kategori

On Super Blank Spray Mager Nyc 25 nZqZYwCFO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pink 29 Leg Pant 240 Stockholm Nwt Jean Rød Sand Skinny Label Corduroy Størrelse qE0pzROn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Faux Fur New Hooded Tag Brand Størrelse Outwear Ladies Dollhouse With L Sort grå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Talbots Flawless Torrid Jeans xl Pearl Top 16wp Chic Msrp Bootcut 99 L Nwt 00 rrdCHf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

4i29 Kvinders Slimming Fit Lige Jeans Ny Jill J 119 Smooth Størrelse ben 20 O7AxT
Mid Rise Mørke 27 Joe's Jeans Bootcut Petite Vask Provocateur Casual Ana7Zq
Tag Dollhouse New Ladies grå Faux Brand Fur Outwear With L Sort Hooded Størrelse

grå With Fur Dollhouse L Faux New Tag Størrelse Outwear Brand Hooded Sort Ladies PEwAw