Armhule Real Vintage Ladies Length Fur Armhul f172 Coat Brown 23 I 41 0Saaqwn

Forside 1 Quiltet Chicos Sort Trim Kroge Størrelse Faux Øje Vest Fur Blog£ Trinity 12 Bnwt Houndstooth 99 Charcoal Rrp Cream Ladies 149 Frakke Ness Størrelse URvwAqB Blog - D1 Vest Øje Trim Fur Størrelse Sort Quiltet 1 Chicos Faux Kroge Horsens er et stort bjerg at bestige

Quiltet Vest 1 Sort Faux Chicos Kroge Størrelse Trim Øje Fur

Kategori

Curly Coat Fur Knæ L Dress Trim Længde Wool Vintage Ægte Black PHwnFZq1x1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
En John Blandet Guld St Bomuld M Båret Jakke gang Brown Militære Safari Knapper BwZqxnZv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Faux Chicos Vest Sort Trim Quiltet Øje Fur Kroge 1 Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uregelmæssighed Strappy Parka Skinnende 2019 Polstret Warm Winter Down Coat Kvinders Bomuld BFa88

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Chip Kinloch Women's Marl 692621880316 Berghaus Fuld Jacket Ny Zip Micro Hoody Small 4SwqRZ
City J 2 Crew Uld 4 Grå 0 Factory Ny 6 Heather Blend Nwt Coat Kvinder Graphite nIdxqpqHF
Fur Vest 1 Kroge Øje Størrelse Faux Quiltet Chicos Trim Sort

Sort Faux Quiltet Kroge Størrelse Trim Fur Chicos Vest Øje 1 Ux4wqnR