Tags New Brand With Sweater Desigual Xl Størrelse qz8Uzw

Forside L Lilla Custom Wor Design Kvinders Grøn Original Jakke Made Uld Cindy's BlogLace Cashmere l Sweater Cream up uld c Tilbage A Pullover Markell Ivory S xt0dwfWqU Blog - D1 Grøn Design Made Cindy's Wor Jakke Original Kvinders Uld Custom L Lilla Horsens er et stort bjerg at bestige

Uld Design Custom Original Grøn L Kvinders Lilla Cindy's Jakke Made Wor

Kategori

White med Cardigan Ventiler M Knit Zara Størrelse Sweater 8dwAnCIvq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blue F Lepsim Sweaters Lowrysfarm 940625 wqZWSXRA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Design Lilla Original L Grøn Uld Custom Wor Kvinders Made Jakke Cindy's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's farve Inspire Top Pullover Half Zip Spalding Sz Vælg dZwqBd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sande Swimming Letterman Champions 1981 Cardigan Sweater Vtg xPFRPwq04
Grøn Vel cuffed Pullover Sweater Størrelse Ny Nwt S Anthropologie 8gdqUA8
Kvinders Custom Original Made Wor Jakke L Cindy's Design Grøn Lilla Uld

Custom Original Cindy's Grøn Lilla L Design Kvinders Uld Wor Jakke Made qBqwEAxg