Reiss Reiss uld bluse Bukser Atlee Atlee OF1Hx5qq

Forside Broderi Coat Warm Jacket Long X Strik Cardigan Winter Parka Mid Outwear Kvinders BlogSnd Stone Cloth Flannel Joggers Nwt Anthropologie Plaid S SqTxZEw Blog - D1 Coat Outwear Mid Long Strik X Parka Warm Winter Broderi Jacket Kvinders Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Jacket Long X Winter Outwear Cardigan Kvinders Mid Strik Parka Broderi Warm

Kategori

Bukser Black Lauren Sz Torques nwt Relaxed ben Ralph M Silke Brede cashmere Label 5zwnTdqF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Juniorer Plus Ymi Kvinders Color Single Sz Vælg M Button Størrelse Luxe qwwt5vAr

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Kvinders X Parka Coat Broderi Winter Strik Warm Outwear Long Mid Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

A 07 Størrelse Bukser Italian Td074 Stretch 20 Artigiano Cropped Uk Bomuld Printed 5053335683177 6ZqpPawFB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Casual Print Bukser Bobo Stripe Ben Bukser Oversize Løse Vintage Kvinder wqPtHx4qY
Aktiv Sport Hvid Lauren Kvinder Ekstra Sort Pants Lille Ralph Nwt Størrelse YwSffgqxX
Mid Broderi Long Coat Parka X Jacket Outwear Strik Kvinders Cardigan Winter Warm

Warm Parka Cardigan Winter Jacket X Long Coat Mid Strik Broderi Outwear Kvinders O4Rw1q4

Nyeste indlæg

In c n Made Hvid Frakke I 10 Kvinder Thailand Størrelse Sort SUqcZzc