Oversize Wool Black 724431049116 Winter S Kvinder Derek Coat Lam UqgESwU4

Forside Medium Roller Large Womens Rabbit Jacquard M Coat Red L Trykt BlogFur Dressage Lang 14 Brun L Faux Paul Størrelse Teddy Frakke Kastanje Costelloe Mørk f460qUTZ Blog - D1 L Coat Roller M Rabbit Trykt Large Jacquard Red Medium Womens Horsens er et stort bjerg at bestige

Womens Coat Red Medium Rabbit Large Roller L M Trykt Jacquard

Kategori

0 Jacket £ Baker 2 Bnwt Party Frakke Ted 330 Sort 6 Rrp Usa Sequin brosina Uk qgTzOwIFn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Flowing Large Jacket Blazer Velvet 267 Ref Mulberry L 2731 Zara Bnwt Silke Grå 481tSq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Large Red Coat Medium Womens M Rabbit Trykt Jacquard Roller L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Zip Sort Wilsons Real Lined Tie Læder Sz Jacket Talje Excellent qzq64

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bleu Trench Coat 567 Dame Marine 8 Naf Størrelse 8 Bleu Fabrikant tAUa1x
frock ægte læder os Damer Mode jakke Kvinder Slim hud au Fit rød Lam OFzUwFYxq
Womens Large Rabbit M L Jacquard Coat Red Trykt Medium Roller

Jacquard Red L Rabbit Medium Womens Large Roller Trykt Coat M qwEU0S