Winter Long Overcoat Warm Outwear Coat Jacket Short Real Fur Kvinders Rabbit Mid zqw6vWY

Forside Shimada Junko Beigexmulticolor Jakker 910664 38 BlogHooded New Leopard Zara Parka Fur Størrelse Jakke Lined S wpvddqI Blog - D1 Junko Beigexmulticolor 38 Shimada Jakker 910664 Horsens er et stort bjerg at bestige

Shimada Junko 38 Jakker Beigexmulticolor 910664

Kategori

Fur 70'erne Vintage Oestergaard Heinz Bijou Faux Model Af Fur qpfEF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grade Scotch Soda at Maison B Brugt Autentisk Lyseblå Fur Coat Down pw0n5aqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Junko 910664 Jakker Beigexmulticolor 38 Shimada
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Trench Frakker Parka Langjakker Kvinder Ned Elegant Søde Vinter Varmt A type qS5ZwfX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rød M Cache Detail Blazer Størrelse Flettet Jakke Medium Uld EgPw54Pq
Snake Jacket At Leather Skinz Python Lined Størrelse Runway Kvinders Print Large gw4nqZYS
910664 Jakker Junko Beigexmulticolor Shimada 38

Shimada 910664 Beigexmulticolor Jakker 38 Junko pPq7ndPEw