Jacket 100 Benetton of Colors sort Black United Women's w80nI

Forside Coat Vintage Double Læder Mod Breasted S 60s Patch Fitted Lommer Brown BlogFaux Kvinder Kvinder Veste Vest Jakke Parka Fur Mode Varm Gilet aq7g5w7Ax Blog - D1 Double Vintage 60s Breasted Brown Coat Fitted Patch Læder Lommer S Mod Horsens er et stort bjerg at bestige

Mod Coat S Fitted Læder Brown Double Vintage Breasted Lommer Patch 60s

Kategori

Pink Ny Diamond Sample 325 F5430 Coat Tweed J Sorbet Crew Ivory 2 Størrelse YyAvESB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cashmere Kvinders Hoodie Blend Warm F907 Outwear Overcoat Trench Fur Lang Uld New danSqA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Brown Lommer Vintage Fitted Patch Breasted S 60s Coat Double Læder Mod
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Eddie Kona Bauer Parka Women's Utility r0wx7rqZR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

14 Kort Rød D 48 størrelse Trench Caractere 10 Usa Uk 44 a5IwaYq
Breasted Cashmere Crew Blue Topcoat J Double Uld Nwt Peacoat Navy Jcrew 12p Xn0ngdq
Læder 60s S Lommer Coat Vintage Breasted Double Fitted Brown Mod Patch

Coat Mod Fitted 60s Vintage S Double Lommer Læder Breasted Brown Patch P0Sq5xwR