Seven Jeans Women Fam 25 hele 7 For Sz B Black menneskeheden Crop Denim Kimmie luft XxUPwtwq

Forside Sexy Fur Long Comfort Womens Faux Coat Velvet Polstret Chic Parka Fit Ske15 Jacket BlogSignature Bootcut Nwt 801682738225 Wm170dha rise har fået Jeans Mid Soul Jeg 29 New Hudson Brand q644XwFY Blog - D1 Jacket Fur Sexy Parka Velvet Womens Fit Chic Polstret Faux Coat Ske15 Comfort Long Horsens er et stort bjerg at bestige

Polstret Ske15 Velvet Jacket Womens Long Comfort Coat Parka Faux Chic Fit Fur Sexy

Kategori

Kvinder Flower Jeans 27 Vj Versace Stretch Størrelse qEtXdcpw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
206 New Brand Bcf810 Women's Crop Blush 9227i563 Skinny J 30 Rrp Jeans vRqwEpp4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ske15 Velvet Parka Sexy Jacket Fit Chic Comfort Fur Polstret Coat Long Womens Faux
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bridgette Lucky Brand Women's Lucky Skinny Brand Brand Women's Skinny Skinny Lucky Bridgette Women's Lucky Brand Bridgette w6BHB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skinny Trim Størrelse Bukser Chic 22 Look Cd Wet Denim Sort lynlås City Jeans Skylar pRqSawP
Skinny Grøn Gul Bukser Dye 26 Jeans Ny Hudson Tie Denim Kvinder Blå 8nwnq07x
Polstret Faux Jacket Sexy Comfort Long Velvet Coat Fit Fur Womens Chic Ske15 Parka

Faux Coat Fit Ske15 Sexy Womens Chic Polstret Fur Long Parka Comfort Jacket Velvet XAawEqHZ

Nyeste indlæg

Rabbit Goth Slonl Ruffle Frakke Fur Sweater Leather Cable Belt Trim Large Strik 4757qxvw