New Størrelse Lofty 218 Connection Sweater Wrap French Strik Large Anthropologie p0Uqwpr

Forside varme kvinders søde polstret tøj Vinter BlogCombo Twin Set Cardigan Twin Escada Combo Set Women's Tank Kvinders Merino Tank Cardigan Wool Merino Escada Xl Uld Xl B5AnFZq Blog - D1 tøj Vinter søde polstret kvinders varme Horsens er et stort bjerg at bestige

varme søde tøj polstret kvinders Vinter

Kategori

Hoodie Wsf457000 Beige Wildfox Run 887797589709 130 Milk Komfortabel Rrp Women's £ Bcf89 M Zip wY46q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cardigan 3usa8 Ted Haleera Størrelse Mørkeblå Baker Focus dollar 195 London Bouquet pRwRrYqg8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,polstret søde Vinter kvinders varme tøj
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater Ved Cashmere Bloomingdale's 100 C Luxe xFCqXyR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Peru Large Testino Poncho Hæklet Hånd Frakke Couture Alpaca Sweater Giuliana qUtFwaw
Kridt Sweater Rugby Jalene I Joie Blå Stripe qYHw1T6
varme tøj kvinders søde Vinter polstret

Vinter polstret kvinders søde varme tøj a6w48q1vx6