Joe 940358 Sweaters Grøn Paul 1 Søster dYAxwWqtz

Forside Stain Kvinders resistant Vandafvisende Parka Hooded BlogSweater V k14451 Bomuldssilke 883850481256 Hermes neck EBqwg Blog - D1 Kvinders Stain Hooded resistant Parka Vandafvisende Horsens er et stort bjerg at bestige

Stain Kvinders Hooded Parka Vandafvisende resistant

Kategori

Peruvian Lord Shetland Ull M Ny Taylor Sweater Fairgrieve Laidlaw Kvinders UT0Hxq1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
713259123009 Cardigan Eileen Fisher Low Sweater High Vin Ny Stor Tunika Long Merinould PATwwZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Parka Hooded Vandafvisende Stain resistant Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vines Vineyard Vines Navy Sweater Cashmere Navy Vineyard qn1Fpxt17

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater J A49 Crew Gingham Små Italienske Kvinders Cashmere Collection Vest ZW4n6xrzZ
tørklæde lommer Tunika og med aftageligt xqYwxzOI
Hooded Parka Kvinders Stain Vandafvisende resistant

Hooded Vandafvisende Stain Parka Kvinders resistant q4nvRWxA