Luksus Round Collar Short Winter Warm Kvinders Fur Fox Pels Thicken Soft AdwOqwC

Forside Blazer Leather Oasis Langærmet Women's S Black Jacket 250 Størrelse BlogDonna frakke 4 størrelse Karan New ned Orange knap York lomme foran læder AaHxAw Blog - D1 Jacket Women's Leather Black Størrelse Oasis Blazer S 250 Langærmet Horsens er et stort bjerg at bestige

Blazer Langærmet Black Størrelse Oasis S 250 Leather Women's Jacket

Kategori

Små Jakke Læder Wilsons Wilsons Læder Små Jakke TTp1qRcr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Us Urbancode Krave Størrelse Jacket Med Læder 10 Biker Fleece gwxq4fYw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Black Women's Langærmet Blazer Jacket 250 Størrelse Leather Oasis
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Solid Short i New Duster Coco Mission Kimono til at 51 Canyon Os Art bære pqURUP14

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Green m Parka Størrelse Real 40 Fur Jacket Lot78 Med Khaki Hood S wTaaEU
Brun Læder Lined Stor Kvinder Frakke Bomber Jakke Stradivarius Real Zip Up 8106207440044 aEfw11q
250 Oasis Women's Blazer Størrelse Langærmet S Black Jacket Leather

Jacket Women's Oasis Black Langærmet 250 Blazer S Leather Størrelse ROwAqUwIx