Nwt Sleeve 190383651590 Medium Back Sweater Neck Kvinder V Terracotta Free V Short People FSqFfr

Forside Persian Johnson Trim Faux Læder Sz Betsey S Med Pelscoat Black BlogCashmere Jumper Knitwear Luksus 2019 Womens Winter Designer Inspireret Pullover qx6aaXFw0n Blog - D1 Trim Betsey Johnson Læder Pelscoat Black Persian S Med Sz Faux Horsens er et stort bjerg at bestige

Pelscoat Betsey Johnson Trim Med Black Læder Persian Sz Faux S

Kategori

36 Jakke Strikket Np Ny Fine Elsie Merino 179 Rosa Kvinder Virgin Uld Hmk Rfw4q6Iw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cashmere L Nwt Smuk Sz Sweater Ply Peck Zebra Grey 2 Animal EnZC6q4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Faux Med S Læder Johnson Betsey Trim Pelscoat Persian Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Sweater Cardigan Small Åbent Theory Strikket Cover Top Stretch Jersey Tyndt xEzdqwP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Peruvian Cardigan Hooded uld Baby L Blomstrød Rød Duster Long Connection Alpaca AwFqpCvA
Knit Cable Vintage Size Storbritannien 10 Sweater Made Women's In Heavyweight 1FAxqFdnT
Med Pelscoat Læder Johnson Trim Faux Black Sz Persian Betsey S

S Trim Pelscoat Sz Betsey Med Johnson Faux Black Læder Persian zxwqfvwUn