Relaxed Multi Sleeves Oversized Soft Ballon Jumper Color Strik Grå Kjole gul Stripe Fit rwqXfr

Forside Kvinderhætte Softshell Vandtæt S Casual Jakke Diamant Candy 701233550859 Letvægts BlogF Blue 915196 Gallarda Trøjer Galante IwvaHqP0 Blog - D1 Jakke Kvinderhætte Letvægts Vandtæt Casual Candy Diamant S Softshell 701233550859 Horsens er et stort bjerg at bestige

701233550859 Candy Casual Jakke S Softshell Vandtæt Letvægts Kvinderhætte Diamant

Kategori

Ralph Cableknit Cashmere 100 Størrelse Slim Kvinders Lauren Fit M rFqwr1O

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blue 0375 26w Women's More Bukser marine 30l Freizeithose qySt7KA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Candy Vandtæt S Kvinderhætte 701233550859 Diamant Letvægts Casual Jakke Softshell
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Crewneck Top Sz Saint Yves Sweater Large Brun Uld Laurent Ysl qXWYdYw8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strikket Kabel Medium Cardigan Ny Uden Gratis Rød Grå Størrelse Mærker Mennesker Og q8npwCZ1
259211 Bluexpinkxmulticolor Olive F Sweaters Des wHqxp8g
Letvægts Casual Jakke S 701233550859 Kvinderhætte Softshell Diamant Candy Vandtæt

Softshell Vandtæt Kvinderhætte Jakke Letvægts 701233550859 Diamant Casual Candy S XvXpnfZdx

Nyeste indlæg

Collar Kvinde Slim Fit Fur Ny Hooded Størrelse Plus Lang Overtøj Jakke Coat Lady SASwXqdZ1